Itt a megoldás! - Electro Medi Stim New Generation talpmasszírozó gép

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunk a 06 80 100-110-es zöld számon,
8 és 16 óra között fogadja az Ön hívását!


 


Az alacsony frekvencián az elektromágneses tér az emberi szervezetre jótékony hatást gyakorolhat...A talpreflexológia egy olyan módszer, amely annak érdekében stimulálja a talpat, hogy a talp adott pontjaihoz tartozó testrészekre fejtsen ki hatást. Hatásukra a test energiaáramlásai megnyugszanak és egyensúlyba kerülnek.

A mozgás- és masszázsterápiák az ingerterápiák közé tartoznak, a kezelések elsődleges célja a szervezet öngyógyító mechanizmusainak aktiválása.

Mivel az emberi test immunrendszere képes bizonyos mértékű öngyógyításra, az Electro Medi Stim New Generation segítségével hatásosan ingerelhetjük az egész testet, ezzel elősegítve a test homeosztatikus állapothoz való visszatérését a szervezet egészében.

 
 
 


A keleti eredetű mozgás- és masszázstechnikák hatásmechanizmusukat elsősorban az energiarendszer működésével magyarázzák. A keleti masszázsok felhasználási köre jóval szélesebb, mint a nyugati medicinában alkalmazott masszázsoké. A keleti mozgásrendszerek nem egyszerű gimnasztikák, gyakorlásuk során elsődleges cél a mozgás, a légzés és a tudat összehangolása és a testi működések tudatosítása.

A
z Electro Medi Stim New Generation elektromos és elektromágneses hullámokkal a fentiek alapján működik. Használata segítheti az egészség megőrzését, az általános állapot javulását. A készülék kiválóan egészítheti ki a gyógy és rehabilitációs kezeléseket.

Próbálja ki otthonában Ön is INGYENESEN!

 

Önnek is üzen a szervezete...
Tapasztalta már, hogy ...


 • rossz a közérzete?


 • fáradékony?


 • elnehezednek a lábai?


 • legyengült az immunrendszere?


 • álmatlanságban szenved?


 • folyton fáj a feje?


 • izomgörcsei vannak?


 • feszültebbnek érzi magát?


Az Electro Medi Stim...

 • Erősítheti az immunrendszert, stimulálhatja a talp reflexzónáit, ezáltal stimulálhatja a test ezekhez a pontokhoz kapcsolódó részeit!


 • Segíthet az álmatlanság leküzdésében.


 • Jó közérzet biztosíthat a rendszeres ideg stimulációnak köszönhetően.


 • Segíthet a salakanyagok eltávolításában és szebbé teheti a bőrszínt.


 • Enyhítheti a lábfáradtságát és fájdalmait.Próbálja ki otthonában Ön is INGYENESEN!

Az Elektro Medi Stim sokoldalúságával, könnyű kezelhetőségével és egyszerű hordozhatóságával, valamint komplett tartozékaival eleget tehet az elektromágnes terápiás készülékkel szemben támasztott összes követelménynek. Műszaki konstrukciója segíthet a még könnyebben elvégezhető szövetek és nyirok utak mély masszázsában - tényleges masszázs nélkül.

Használata segítheti az egészség megőrzését, az általános állapot javulását. A használati utasítások betartásával és az ellenjavallatok figyelembe vételével az Elektro Medi Stim kiválóan egészítheti ki a gyógy és rehabilitációs kezeléseket. Minél hamarabb kezdje meg az elektromágneses terápia alkalmazását.


Dr. Hegyi Gabriella orvosszakmai véleményét itt olvashatja!


A felhasználás lehetséges területei:

Rehabilitáció, ortopédia, sebészet, baleseti sebészet, bőrgyógyászat, ideggyógyászat, reumatológia, balneológia, belgyógyászat, sportorvoslás, nőgyógyászat, urológia, gyermekgyógyászat, gerontológia, fogászat.


A terméket használók tapasztalatai

Dudás Gyula (Zalaegerszeg)

46 éves vagyok és Parkinson kórban szenvedek. Kb 1 hónapja használom a gépet. Nagyon hatásosnak érzem, mind az általános közérzetemre, mind az izmaimra. A kézremegésemre is jó hatással van.

Lányom 21 éves hallássérült és veleszületetten egy veséje van. A lábában rossz a nyirokkeringés és sokat bedagad, ami fájdalmas. A gép használata után már nem olyan nagy mértékben dagad be és nem is fáj neki.

Feleségemnek lumbágója van. Ő a lábára és a derekára is használja minden nap. Jobb lett az állóképessége és nem fáj a dereka.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, mert látható és érezhető a javulásunk.

Varsányi Sándorné (Miskolc)

Gerincsérvem van. Lassan egy évtizede a reumatológia kezeltje vagyok. Bár minden elérhető kezelést megkaptam, állapotom fokozatosan romlott.

A készülék rendszeres használata sokat javított állapotomon. Nem csodaszer, a fájdalmat nem szüntette meg, de elviselhetővé tette. Mindennapjaim része lett, pár napos kihagyás esetén szabályosan hiányzik. A reumatológia fizikoterápiás kezelését teljesen kiváltja.

A készüléknek állapotjavító és -stabilizáló hatása mellett van egy másik, nem elhanyagolható előnye is. Bár nem vezetünk könyvelést
róla, de alig fogy fájdalomcsillapító és más gyógyszerből is kevesebb kell, lassan kitermeli az árát.


A szakorvosok véleménye

Dr. Hódi Imre (Urológus Osztályvezető Főorvos)

6 hét óta rendszeresen használom az Electro Medi Stim talpmasszírozó készüléket és az alábbi tapasztalatokról számolhatok be:

A bal lábfejemben éreztem csaknem napi gyakorisággal erős, nyilalló fájdalmakat, melyek miatt a mozgást rövid időre meg kellett szakítani. A készülék használata óta a fájdalmak száma minimálisra csökkent, kb 2 hetente érzek enyhébb fájdalmat. Egy alkalommal 3-4 napig a készüléket nem volt lehetőségem használni, ekkor a panaszok felerősödtek, majd újabb használatkor megszűntek.

Rendszeresen teniszezek és egy-egy erősebb edzés, mérkőzés után 2-3 napig izomlázat, a „fáradt” ízületek (csípő, térd, boka) enyhe fájdalmát éreztem. A készülék használata óta ezek a fájdalmak megszűntek, teniszezés utáni napokon könnyebben mozgok.

Összességében elmondhatom, hogy ezen rövid idő alatt mozgásszeri panaszaim csökkentésében, megszüntetésében a készülék használatával igen jó tapasztalatokat szereztem.

A későbbiekben az idült prosztata gyulladás okozta kellemetlen fájdalmak csökkentésére szeretném kipróbálni betegeimen a készüléket.

Váczi László (Paksi FC rehabilitációs trénere)

Használatba vétel után úgy érezzük, hogy az Electro Medi Stim tényleges jól kitalált szerkezet, mert nem csak a rehabilitációt gyorsítja fel, hanem az edzés előtti munkában is segítségünkre lehet.

Komoly impulzust lehet adni az izmokra, amikor a játékos már olyan állapotban van, hogy közepesen terhelhető és szinte, ha visszanyúlunk a régi időkre -amikor egy edzés felépítése úgy történt, hogy először az izmok bemelegítése- ezt felöleli a bemelegítési időszakot, utána az edzéseken belül erősítő gyakorlatok vannak (dinamikus munka), arra is nagyszerűen lehet használni; az erősségi fokozatok miatt egy kellemes levezető programot is be lehet iktatni.

Amikor csak arra hagyatkozunk, hogy a sérüléseknek a regenerációját, rehabilitációját célozzuk meg , arra is alkalmazható (boka, achilles, vádli, különböző combizmok erősítésére is alkalmas).

Ezen felül alkar, felkar, csukló problémák esetén is jó eredményeket érhetünk el.

Összességében ezt a gépet sok mindenre lehet használni, de a tévedések elkerülése végett, nem mondhatjuk azt, hogy a gép mindenre jó, de a sportolók felépülése, regenerációja meggyorsítható.


Szeretné kipróbálni az Electro Medi Stim New Generation-t otthonában?

Kollégánk ellátogat Önhöz és egy tanácsadás keretében kipróbálhatja termékünket
INGYEN!

Jelentkezzen most az INGYENES kipróbálási lehetőségre!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz